Ga naar hoofdinhoud

‘Symposium Dienke Dekker’ met als thema Eenzaamheid

15 april 201330 second read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag heeft het CDA nogmaals de waardering uitgesproken voor het vele werk door Dienke Dekker verricht als wethouder in de afgelopen 2,5 jaar. Om die reden werd haar een mini conferentie aangeboden in het nieuwe gebouw van het SJW.

Tijdens het deze mini conferentie werden de aanwezige toegesproken door Liesbeth Spies Oud -minister en Evert-Jan Westera voorzitter van de Wassenaarse Raad van Kerken. Tot slot gaf Dienke zelf haar visie op het bestrijden van eenzaamheid in het algemeen en in Wassenaar in het bijzonder. De bijeenkomst leverde weer voldoende inspiratie op om het thema eenzaamheid op de agenda te zetten.

Tags

CDADienke DekkerWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top