Skip to content

Beaujolaiswijnen.nl nodigt u uit voor de voorjaarsproeverij

16 april 201346 second read

Wassenaar – Beaujolaiswijnen.nl nodigt u van harte uit om naar de gratis toegankelijke voorjaarsproeverij te komen. Zaterdag 20 april vanaf 15.00 staan wij klaar met fantastische wijnen uit de Haûte Beaujolais en het aangrenzende deel van de Bourgogne.

Maar liefst 10 verschillende rode crus uit de Beaujolais met elk een eigen karakter, prachtige witte chardonnay uit Pouilly en Saint Veran of toch heerlijk en feestelijk mousserende rood of rosé van 100% Gamay? Wij hebben ons complete assortiment onder perfecte omstandigheden voor u klaarstaan in ons sfeervolle Proeflokaal aan de Marineweg in Wassenaar. Gratis deelnemen aan deze proeverij is heel gemakkelijk. Als u de volgende link aan klikt komt u op onze aanmeld pagina.  http://www.beaujolaiswijnen.nl/aanmelden

Vul hier uw gegevens in en het aantal deelnemers. U krijgt van ons een bevestiging van uw afspraak. Ons proeflokaal is geschikt voor groepen tot 20 personen dus wees er snel bij.

Dick Remmerswaal

www.beaujolaiswijnen.nl
Info@beaujolaiswijnen.nl

Tags

BeaujolaiswijnenWassenaarWijnproeverij
Gerelateerde artikelen
Back To Top