Skip to content

Strandschoonmaakactie 10 april 2013 door scholieren

16 april 201330 second read

Wassenaar – Op woensdagochtend 10 april deden de leerlingen van de groepen 7 en 8 van de St. Jan Baptistschool en Basisschool St. Jozef mee met de jaarlijkse strandschoonmaakactie.

Wethouder Eppe Beimers gaf het startsein en hielp samen met de kinderen actief mee om een gedeelte van het strand schoon te maken. De strandschoonmaakactie werd begeleid door medewerkers van de gemeente.

Natuur- en Milieu Educatie
Met de strandschoonmaakactie wordt ieder jaar door basisschoolleerlingen, in het kader van Natuur- en Milieu Educatie, een stuk strand schoongemaakt aan de Wassenaarse Slag. Het doel van de actie is om het milieu onder de aandacht van de jeugd te brengen.

Tags

StrandschoonmaakWassenaarWassenaarse Slag
Gerelateerde artikelen
Back To Top