Skip to content

YOUR LIFE sportsclub nummer 1 Sterkste Schakel Verkiezing 2013

16 april 20132 minute read

Wassenaar – De Sterkste Schakel, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid heeft op vrijdag 12 april op een mooie grand finale avond YOUR LIFE sportsclub de titel van “Sterkste schakel 2013 sector dienstverlening” toegekend. Maar liefst 55 finalisten, verdeeld over 8 sectoren, waren in de race voor de felbegeerde titel van Sterkste Schakel 2013. Van alle deelnemende partijen wist YOUR LIFE sportsclub zelfs een indrukwekkende tweede plaats te behalen.

De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met Grant Thornton, ROC ID College, de Kamer van Koophandel Haaglanden, VNO/NCW Rijnland en tal van lokale ondernemersverenigingen.

Gedurende de maand maart werden nagenoeg alle genomineerden door de jury bezocht. In maart/april kwam de voltallige jury bijeen om de sectorwinnaars te bepalen. Op grond van het geheel aan informatie (juryformulieren, eerste indruk van de Speeddate, bedrijfsbezoeken en eventuele reacties van klanten van de genomineerden), selecteerde de jury tijdens het Grote Juryberaad de acht sectorwinnaars, de winnaar van de Trofee en de winnaar van de Grant Thornton Aanmoedingsprijs.

Juryrapport sector DIENSTVERLENING:

Nummer 1: YOUR LIFE sportsclub uit Voorschoten
YOUR LIFE sportsclub is een warme en enthousiaste, maar vooral een klantgerichte organisatie, met de lijfspreuk onze klanten zijn onze FANS. Door middel van concreet zichtbare middelen werken zij keihard aan de klanttevredenheid in hun organisatie. Wanneer je in deze markt investeert in bijvoorbeeld het Milon concept en circuit trainingsfaciliteiten dan ben je de Sterkste Schakel. Een sportsclub waar men in een plezierige omgeving kan werken aan de persoonlijke doelstelling.

YOUR LIFE sportsclub is bijzonder verguld met de eervolle prijs. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.

Tags

Sterkste SchakelWassenaarYOUR LIFE
Gerelateerde artikelen
Back To Top