Skip to content

De bar is geopend!

17 april 201345 second read

Wassenaar – Vrijdag heeft H.V. Olympia ’72 de sleutel van hun nieuwe clubhuis gekregen. Het is niet helemaal af en er moeten nog een aantal dingen worden afgemaakt en aangesloten. De riolering, de frituur, een afzuigkap in de keuken en in één van de kleedkamers loopt het water niet goed af.

De vloer moet hier waarschijnlijk opnieuw worden aangelegd. Kortom we zitten nog midden in de opstartfase. Afgelopen zaterdag is niet alleen hard gewerkt in het clubhuis, zoals het plaatsen van stellingen in de bergruimte, maar ook buiten was het nodige te doen. Bijvoorbeeld het in elkaar zetten van nieuwe doeltjes en het plaatsen van de tijdelijke hekwerken. Volgende maand zal het terras worden aangelegd en de hekwerken worden geplaatst. Het is dus hier en daar nog wat modderig en behelpen. Niettemin; hoewel met de barkrukken nog in plastic, de bar is geopend en we hebben weer een clubhuis!!!

Tags

HandbalOlympiaWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top