Skip to content

Geslaagde Kroegenbridgetocht voor Dutch Dental Care

18 april 20132 minute read

Wassenaar – Op zaterdag 13 april kwamen 120 bridgers naar het centrum van Wassenaar waar zij speelden ten bate van het goede doel: tandheelkundige hulp aan Kenia door Dutch Dental Care. De horecagelegenheden l’Hirondelle, Mie-Li, Huize van Wely, Da Alfo,The Perfect Taste, Harput, de bibliotheek Wassenaar en het Regthuys hadden belangeloos hun deuren open gezet om de bridgers hun spel te laten spelen. Dankzij het mooie weer was het voor de spelers goed toeven tussen de locaties door en genoten zij van het mooie centrum van Wassenaar.

In het leuk versierde Dorpshuis werd de lunch genoten, geheel verzorgd door vrijwilligers uit bestuur van DDC of deelnemers aan het project. Een aantal van hen zorgden er eveneens voor dat organisatorisch alles voor het spelen in de kroegen vlekkeloos verliep. De verkoop van de lootjes, waarvan de prijzen door winkeliers en particulieren beschikbaar waren gesteld, het inschrijfgeld en donaties brachten na aftrek van de kosten ca € 3200 op. Het enthousiasme onder de bridgers was groot en velen hopen een volgend jaar weer te kunnen genieten van de gastvrijheid van Wassenaar.

Dutch Dental Care zendt jaarlijks zes teams bestaande uit tandartsen, kaakchirurg, assistentes, mondhygiënisten en ondersteuning naar Kenia om op scholen belangeloos tandheelkundige zorg te verlenen. De deelnemers betalen hun eigen reis en verblijf. De twee door DDC opgezette klinieken waar patiënten zich tegen een geringe vergoeding kunnen laten behandelen wordt door Keniaanse mensen gerund. DDC steunt hen bij de aanschaf en onderhoud van materialen en apparatuur maar is daarbij afhankelijk van giften en donaties.

Meer informatie over DDC vindt u op hun website: www.dutchdentalcare.nl

Mocht u op 13 april verhinderd zijn geweest maar wilt u deze stichting toch steunen dan kunt u uw gift nog over maken op de bankrekening: 40.71.57.573 t.n.v. Dutch Dental Care

Tags

Dutch Dental CareKroegenbridgetochtWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top