Skip to content

Ingezonden: Mijn dochter maakt teveel lawaai in de speeltuin

18 april 20132 minute read

Wassenaar – Geachte buurvrouw, Ik woon sinds kort in het centrum van wassenaar in de van der duijn van maasdamstraat. IK heb een dochter van 8 die eindelijk vriendinnetjes heeft gevonden in de leeftijd van 8 tot 11, nadat ze erg veel verdriet heeft gehad omdat ze haar vorige vriendinnetjes zo mist.

Aangezien zij nog te jong is om uit de buurt te mogen is de enige plek voor haar om te spelen t speeltuintje in de hoek bij het doorgangetje naar de van zuijlen. Maar blijkbaar zijn er mensen die niet tegen geluid kunnen. Terwijl ze daar aan t spelen zijn komt er de mevrouw van de hoek boos naar buiten dat ze teveel lawaai maken en dat t speeltuintje voor kinderen tot 7 jaar is. Waarna mijn dochter huilend thuiskomt omdat ze erg bang was geworden van deze vrouw. Maar waar moeten ze dan spelen. Er is hier in de buurt geen enkele speelgelegenheid in de zonder dat ze over hoeven te steken, het is namelijk ook erg druk met autos dus voor de deur spelen is ook geen optie. Dus mevrouw als u dit leest en er zijn weer kinderen aan t spelen denk dan dat u ook ooit jong bent geweest en hoe u genoot van het buitenspelen en gun mijn kinderen dit ook.

Vriendelijke groeten Bianca (een nieuwe buurvrouw)

Wassenaarders aan het Woord

Er staat ons dit jaar vast nog heel wat te wachten in de politieke arena van Wassenaar. Vraag is wat onze mening als Wassenaarse burgers hierover is. En ook wat wij van andere politieke en maatschappelijke zaken in ons dorp vinden. Daarom starten we dit jaar met deze nieuwe rubiek “Wassenaarders aan het woord”. U kunt hieronder direct reageren. Ook kunt u ingezonden brieven (max. 250 woorden) sturen naar de redactie (Johan de Wittstraat 80, 2242 LC Wassenaar) of mailen naar info@wassenaarders.nl.

Tags

WassenaarWassenaardersWoord
Gerelateerde artikelen
Back To Top