Ga naar hoofdinhoud

Spetterende Koninginnedag 2013 in Wassenaar

18 april 20132 minute read

Wassenaar – De gemeente Wassenaar en de Wassenaarse Oranjevereniging Koningin Wilhemina pakken dit jaar groots uit bij de voorlopig laatste Koninginnedag. De festiviteiten starten al op Donderdag 25 april wanneer op alle lagere scholen een presentje aan de kinderen door de Gemeente wordt uitgereikt ter herinnering aan de aanstaande troonswisseling.

Op vrijdag 26 april zal op een nog nader bekend te maken locatie in het centrum zal een “Koningslinde” worden gepland door Burgemeester en Wethouders. Op zaterdag 27 april zal de echte start zijn van alle activiteiten met op het kermisterrein een nostalgische kermis u kunt nu uw kortingsbonnen hier al scoren. Verder staat er voor zaterdag veel muziek gepland om 20:00 zal Excelsior in de Amerikaanse school het “Prins van Oranjeconcert” ten gehore brengen. Vanaf 21:00 zet HALF OM de feesttent op het kermisterrein op zijn met als afsluiter om 22:30 een vuurwerkshow.

Koninginnedag
Tijdens Koninginnedag zullen weer veel activiteiten de revue passeren zoals de koffietafel in het dorp, de kindervrijmarkt, Soroptimisten met een Boekenkraam op de Berkhei en nog veel meer. Speciaal om niks te missen van de inhuldiging heeft de gemeente 2 schermen opgesteld op het Dorpsplein en op de kindervrijmarkt aan de Berkheistraat. Voor het complete programma kunt u terecht op de website van de Oranjevereniging.

Fotowedstrijd
Ook wij hebben een leuke activiteit tijdens de oranje feesten namelijk de fotowedstrijd “Oranje in Wassenaar“. U kunt tijdens Koninginnedag helemaal los gaan met foto’s maken binnen dit thema. Stuur uw oranje foto’s in naar info@wassenaarders.nl t.n.v. “Fotowedstrijd Oranje in Wassenaar” of vul dit formulier op de site in. Veel succes!

Tags

KoninginnedagTroonswisselingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top