Skip to content

Burgemeester Hoekema botst met eigen ambtenaar

19 april 201354 second read

Wassenaar – Burgemeester Hoekema botst een aantal weken geleden met zijn auto tegen de auto van een van zijn eigen ambtenaren. Volgens de burgemeester raakte hij de auto “heel licht” waardoor er ook geen schade was.

Het gebeurde wanneer de burgemeester vanuit de Prinses Marielaan de Lange Kerkdam op wilde draaien. Doordat er een fietser aan kwam en hij nog op het fietspad stond te wachten moest hij een stukje naar achter zodat de fietser er langs kon. ‘En daarbij heb ik mogelijkerwijs de auto achter mij licht geraakt’, aldus Hoekema tegen Omroep West.

Geruchten
Er gingen de afgelopen weken al geruchten dat de burgemeester betrokken zou zijn bij een zogenoemde ‘Hit and Run’. Ofterwijl een betrokken zijn bij een ongeluk en vervolgens wegrijden. De burgemeester zegt zelf tegen Omroep West het inderdaad niet gemerkt te hebben maar dat de bestuurder achter hem aandacht trok met lichtsignalen. Vervolgens zijn ze op een veilige plaats even gestopt en om de auto’s heen gelopen er bleek geen schade. En wat bleek de burgemeester kende de man het was namelijk een ambtenaar van de Gemeente Wassenaar.

Tags

BotsingHoekemaWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top