Skip to content

Puur Natuurmarkt terug in hartje centrum Wassenaar!

19 april 201348 second read

Wassenaar – Na een uitgebreide evaluatie met bewoners, winkeliers én consumenten is besloten de Puur Natuurmarkt terug te laten keren in Wassenaar. Iedere eerste zaterdag van de maand kunt u voor uw biologische, duurzame en ambachtelijke boodschappen terecht in de Van Hogendorpstraat, tussen 10.00 en 16.00 uur.

Voor (bos) paddenstoelen, verse kruiden, ambachtelijk brood, boerenkaas, moestuinjam, olijfolie en mediterrane producten, biologische groenten en vruchten, vers geperste sappen, kruidenzout, huisgebakken taart, bloemen, Spaanse hammen, Engelse pies en vele andere (h)eerlijke producten uit de streek kunt u terecht op deze gezellige en gezonde markt.

De eerste Puur Natuurmarkt vindt plaats op zaterdag 4 mei, daarna op 1 juni, 6 juli, 3 augustus, 7 september en 5 oktober.
Kom langs en geniet van de gezelligheid en levendigheid van de Puur Natuurmarkt! Ontmoet bekenden en proef de heerlijke producten. De kans is groot dat u van de gelegenheid gebruik maakt om op één van de terrassen te genieten van de voorjaarszon. Het centrum van Wassenaar wordt de leukste ontmoetingsplek in de omgeving.

Tags

BiologischNatuurmarktWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top