Skip to content

Ingezonden: Boudewijn Büch herdenken

21 april 201356 second read

Wassenaar – De gemeente wassenaar wil Boudewijn Büch herdenken. Het omdopen van de Rijnsburgpassage in Boudewijn Büch passage is gestrand. Ik heb een mooier voorstel. De Pieter Maritzstraat is van de bodem verdwenen. Geen bewoners meer en geen straat.

De nieuwe straat die nu wordt opgebouwd zou toch een mooie nieuwe naam kunnen krijgen. De naam Pieter Maritz is al omstreden en deze straat had vroeger een slechte naam. Maak er Boudewijn Büchstraat van. Zet er een leuk gedenkteken neer en maak er een mooie straat van. Aan de nieuwe huizen zal het niet liggen.

M.v.g. Jos Rodenburg

Wassenaarders aan het Woord

Er staat ons dit jaar vast nog heel wat te wachten in de politieke arena van Wassenaar. Vraag is wat onze mening als Wassenaarse burgers hierover is. En ook wat wij van andere politieke en maatschappelijke zaken in ons dorp vinden. Daarom starten we dit jaar met deze nieuwe rubiek “Wassenaarders aan het woord”. U kunt hieronder direct reageren. Ook kunt u ingezonden brieven (max. 250 woorden) sturen naar de redactie (Johan de Wittstraat 80, 2242 LC Wassenaar) of mailen naar info@wassenaarders.nl.

 

Tags

Boudewijn BüchWassenaarWassenaarders
Gerelateerde artikelen
Back To Top