Skip to content

Eerste wedstrijd E-jeugd

22 april 201345 second read

Wassenaar – Vorige week ging de eerste wedstrijd helaas niet door maar nu was het dan eindelijk zover. Na een winter lang trainen in de warme sporthal nu de eerste echte wedstrijd tegen de meisjes en jongetjes van TOGB uit Berkel en Rodenrijs. Spannend!!

Een beetje onwennig nog werden de eerste stappen gezet op ons nieuwe handbalveld; Hoe gaat dat nu met de begroeting van de scheidsrechter en tegenstanders. Waar moet je gaan staan? Met de ingestudeerde yell ‘meloen, meloen, we worden kampioen werd de tegenstander begroet en kon het echt beginnen. Onder de enthousiaste aanmoedigingen van vaders en moeders werd met plezier gespeeld en nog gewonnen ook. Dat laatste is leuk maar het gaat om het plezier en dat was er bij beide teams. Kortom een geslaagde eerste wedstrijd.

Op de foto
Van links naar rechts staand; Lisanne (coach/trainster), Sarah, Jazz, Tess, Tristan, Sem, Léon, Maroesjka (coach/trainster), Miqualella, Jamie.

Tags

HandbalOlympiaWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top