Skip to content

Ingezonden: Raaphorstlaan kleurt Oranje

22 april 20132 minute read

Wassenaar – Dagelijks rijden over de Raaphorstlaan meerdere koninklijke auto’s. Zij vervoeren kroonprins Willem Alexander, zijn vrouw Maxima, of hun drie dochters Amalia, Alexia en Ariane.

Zij zijn dan op weg naar hun dagelijkse bezigheden of keren terug naar hun mooie Villa Eikenhorst. Bewonersvereniging Horst en Duin plaatste vorige week een spandoek langs de Raaphorstlaan om de kroonprinselijke familie veel succes te wensen bij de nieuwe taken die hen met ingang van 30 april wachten. Waren er in 2012 nog enige kritische geluiden te horen in de buurt over “scheurende beveiligingsauto’s” (wat inmiddels niet meer aan de orde is), nu schaart de buurt zich eensgezind achter onze nieuwe toekomstige Koning Willem Alexander en wenst hem een voorspoedig koningschap. Oranje boven!

Wassenaarders aan het Woord

Er staat ons dit jaar vast nog heel wat te wachten in de politieke arena van Wassenaar. Vraag is wat onze mening als Wassenaarse burgers hierover is. En ook wat wij van andere politieke en maatschappelijke zaken in ons dorp vinden. Daarom starten we dit jaar met deze nieuwe rubiek “Wassenaarders aan het woord”. U kunt hieronder direct reageren. Ook kunt u ingezonden brieven (max. 250 woorden) sturen naar de redactie (Johan de Wittstraat 80, 2242 LC Wassenaar) of mailen naar info@wassenaarders.nl.

Tags

OranjeRaaphorstlaanWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top