q Leeskring “daten” in Bibliotheek Wassenaar - Wassenaarders.nl Skip to content

Leeskring “daten” in Bibliotheek Wassenaar

23 april 201337 second read

Wassenaar – Houdt u van lezen en praat u graag met anderen over boeken? Wilt u meer over de achtergrond van een boek weten? Of zou u eens andere boeken willen lezen, maar weet u niet goed welke? Wellicht is een leeskring dan iets voor u! Samen met andere lezers in gesprek gaan over een boek en elkaars leeservaringen delen.

Bent u een van de personen die een leeskring zoekt, er een wil starten of uitbreiding zoekt van uw bestaande leeskring dan bent u van harte welkom om in Bibliotheek Wassenaar, Langstraat 40 op zaterdagmorgen 27 april. Vanaf 10.00 uur zal er gelegenheid zijn om met elkaar kennis te maken.

Deelname is alleen mogelijk na aanmelding vooraf via e-mail: m.straeter@obvw.nl en graag vóór 23 april.

Tags

LeeskringOBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top