Skip to content

Wereldwinkel Wassenaar in nieuw jasje

24 april 201347 second read

Wassenaar – De Wereldwinkel heeft het voorjaar aangegrepen om eens flink op te frissen. Niet alleen gaat de buitenkant er anders uitzien, maar ook de binnenkant wordt verrassend vernieuwd.

Om dat te vieren vindt op zaterdag 11 mei om 11.00 uur de feestelijke heropening plaats. Een heel bijzondere datum, omdat het dan ook World Fair Trade Day is. Wethouder Fatma Koşer Kaya zal daarbij acte de présence geven en deze heugelijke gebeurtenis luister bij zetten. Een mooi moment om stil te staan bij het belang van deze bijzondere vorm van ontwikkelingssamenwerking, zo dicht bij huis. Uiteraard vindt e.e.a. plaats in de Rijnsburgpassage.

Zoals iedereen wel weet, is de Wereldwinkel bij uitstek de plek waar je originele en uiteraard fair trade cadeautjes kunt kopen. Maar ook is er heel veel fair trade food te vinden. Eigenlijk vind je er altijd wel iets van je gading.

De eerste 100 klanten na de opening op 11 mei mogen een werelds presentje uitzoeken.

Tags

VerbouwenWassenaarWereldwinkel
Gerelateerde artikelen
Back To Top