q Excursie naar Museum de Fundatie en beeldentuin voor snelle beslissers - Wassenaarders.nl Skip to content

Excursie naar Museum de Fundatie en beeldentuin voor snelle beslissers

25 april 20132 minute read

Wassenaar – Op woensdag 5 juni heeft het Nut weer een interessante excursie voor u. Kasteel Het Nijenhuis in Heino/Wijhe is een van de best bewaard gebleven havezaten in Overijssel. De geschiedenis van het kasteel begint in de late Middeleeuwen en het werd bewoond door diverse adellijke geslachten. Het kasteel is gerestaureerd en verbouwd tot museum met de verzameling van Dirk Hannema, de grondlegger van het museum, als uitgangspunt.

De nieuwe beeldentuin is sinds 2012 voor het publiek geopend. Meer dan 75 beelden uit de collectie worden getoond op 4.5 ha. siertuin gazon en bosgebied.

Gezien de altijd volgeboekte excurses naar de Caldic Beeldentuin in Wassenaar verwacht het Nut veel belangstelling van de Nutleden. Zij kunnen zich nog tot uiterlijk 4 mei opgaven bij de penningmeester, tel. 511 36 42 en een boekingsformulier opsturen of via de website www.nutwassenaar.nl boeken, wat natuurlijk veel sneller is. Kosten zijn € 68,00 of voor intr. € 71,00 p.p. Uw museumkaart a.u.b. meenemen als u die heeft.

Dit bedrag geeft recht op de volledige excursie exclusief de drankjes bij de lunch, maar verder is de entree, koffie en thee bij ontvangst, de warme lunch en de rondleiding van een ervaren gids, alsmede fooien en administratiekosten en vervoer per luxe bus inbegrepen. U kunt op 8 plaatsen in Wassenaar in de bus stappen. Kijk in boek 67 voor meer informatie of bel het bovenstaande telefoonnummer.

Nogmaals: Het beste is snel via de Nut website boeken en indien het niet anders kan via het formulier uit boek 67 dat in de bibliotheek bij het C.I.P. ligt. en ervoor zorgen dat het snel op het adres Vreeburglaan 24 in Wassenaar komt (op loopafstand van de bibliotheek)

Tags

ExcursieNutWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top