Skip to content

Koningsfeest in Wassenaar – reminder

25 april 201345 second read

Wassenaar – Morgen vrijdag 26 april, na de o zo gezellige Koningsspelen die door de basisscholen worden georganiseerd, kun je komen uitpuffen in Puur Pippa! Tijdens het Koningsfeest wordt er door Lisa van Puur Pippa gezorgd voor overheerlijke oranje cakejes.

Hester van Spaanse kinderkleding is aanwezig met de kinderkleding,babykleding en accessoires van Spaanse merken. LET OP! De vorige zomercollectie leftovers gaan weg voor de helft van de prijs! Op de nieuwe collectie krijgt men 20% midseason sale korting (exclusief voor dit feest) of ontvangt men een kortingscode om vanuit huis op zijn gemak online met korting te shoppen.

Het feest vindt plaats op vrijdag 26 april van 15.00-18.00 uur in het gezellige Puur Pippa, Stadhoudersplein 1 te Wassenaar.

Wat? Gezellig Nederlands/Spaans feest
Waar? Stadhoudersplein 1, Wassenaar
Wanneer? 26 april, 15.00-18.00uur
Wie? Leuk als je van taartjes en kinderkleding houdt, neem eventueel vriendinnen en kinderen mee

Neem alvast een voorproefje:
http://www.puurpippa.nl/
http://www.spaansekinderkleding.nl

Tags

KinderenKoningsfeestWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top