Skip to content

MasWas stages, laatste inschrijfmogelijkheden schooljaar 2012-2013

25 april 201342 second read

Wassenaar – Heb je al een stage gelopen maar kom je nog niet aan je uren of moet je nog al je maatschappelijke stage-uren draaien, schrijf je dan nu nog in op www.maswas.nl We hebben nog voldoende stage-mogelijkheden voor je!

Wat dacht je van: 25 mei folders en lekkers uitdelen voor Fairtrade Wassenaar of op 15 juni flyeren voor Stichting Midzomer? Stichting Jansland zoekt voor de maand mei nog jongeren die een dagje uit voor ouderen willen begeleiden. Voor de boekenmarkt van de Amnesty Werkgroep Voorschoten zoeken we nog leerlingen die mee kunnen helpen met het sorteren van de boeken en met het inrichten van de boekenhal. Of wat dacht je van het Jazz Culinair festival in Voorschoten waar ze op 16 en 17 juni nog assistent roadies nodig hebben.

En nog veel meer stages staan op de website www.maswas.nl

Tags

MasWasStageWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top