Skip to content

Zorg-en Kinderboerderij Wassenaar doet mee!

25 april 20132 minute read

Wassenaar – Ieder jaar met Hemelvaartsdag vindt de Polderdag plaats in het Land van Wijk en Wouden en Duin, Horst & Weide. In 2013 is dat op 9 mei, voor de zestiende keer. Men kan kiezen uit vier fietstochten door de dorpen Hazerswoude, Koudekerk, Kaag en Braasem, Zoeterwoude, Stompwijk, maar ook door Wassenaar en Voorschoten.

De routes voeren langs prachtige natuur en historie van het platteland zo dicht bij de stad. Onderweg kan men boerderijen, monumenten en kwekerijen bezoeken waar allerlei activiteiten zijn. De startpunten zijn open van 10 -13 uur. Kijk voor meer informatie op www.polderdag.nl.

Ook Zorg- en Kinderboerderij Wassenaar doet dit jaar mee. De fietstocht voert langs deze locatie en er is van alles te doen, dus of u nu wel of niet fietst, op de zorg- en kinderboerderij is het op deze dag een feestje!

Programma Polderdag Zorg-kinderboerderij wassenaar
– expositie over bijen onder de naam: “In de ban van de Bij”
– een ervaren imker vertelt over het leven van de bij
– pony rijden
– diverse kramen met o.a. honingproducten, bijenplanten en
– verkoop van koffie met honingtaart, thee, frisdranken, poffertjes en diverse soorten ijs.
– optreden van ‘Vogelhoed’ met oer-Hollandse liedjes

Kom gezellig langs! Ook voor diegenen die niet meedoen met de fietstocht staat onze ‘stal’deur open.

Zorg- en Kinderboerderij Wassenaar
Rodenburglaan 80
2241 WT Wassenaar
Tel. 070 5118933
www.zorg-enkinderboerderijwassenaar.nl

Tags

KinderboerderijPolderdagWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top