Skip to content

29 april: Nacht van de Buren met GRIND & Pasadena Soul Society

27 april 20132 minute read

Wassenaar – Op maandagavond 29 april is het dan zover, de eerste “Nacht van de Buren”. Een nieuw muziekevenement op de avond voor Koninginnedag, om alvast in de stemming te komen. Dit feest wordt gehouden in de feesttent die opgesteld staar tussen de attracties van de nostalgisch getinte kermis in Wassenaar. Het beloofd een spetterende avond te worden, met 2 bands van topformaat.

Pasadena Soul Society
Pasadena Soul Society is een 6-man sterke coverband en is voorgekomen uit de Pasadena Dream Band in 1982 opgericht door saxofonist Jan Kiewiet de Jonge. De band werd bekend met de hit He ga je mee naar Zandvoort aan de Zee en heeft sindsdien in binnen en buitenland opgetreden op festivals, studentenfeesten en corporate events. Ook stond de band aan de basis van de Hermes Hous Band die het nummer I will survive leende van de band. Aan de basis van het repertoire ligt de funk, soul en disco muziek met nummers van de bekende Amerikaanse motown en funk en soul artiesten zoals Aretha Franklin, Randy Crawford, James Brown e.a.

Kenmerkend voor deze band is de teamspirit: ‘om van elk feest een spetterend gebeuren te maken’.

Deze teamspirit en hun twee fenomenale vocalisten hebben er voor gezorgd dat de Pasadena Soul Society een van de meest succesvolle en populaire bands van de afgelopen 25 jaar is.

GRIND
GRIND is een coverband met in het repertoire “classic rock” met uitstapjes naar hardrock en funkrock. Deze band uit Wassenaar-Zuid bestaat uit 5 man en bestaat sinds zomer 2007: Hendrik-Jan van Meerten op toetsen en gitaar, Aristides Poort op gitaar, Etienne Zervaas op bas, Harm Peters drumt en zingt en André Niezen zingt. Sinds de oprichting heeft GRIND vooral op grote feesten gespeeld en enkele keren op een plaatselijk festival.

Op 27 april heeft GRIND deelgenomen aan de Benelux Finale van The Clash of the Coverbands, al vele jaren de grootste bandcompetitie en dé zoektocht naar de beste en populairste coverband.

Komt allen:
MAANDAG 29 APRIL – 20:00 uur – Feesttent Dr. Mansveltkade – Wassenaar

Tags

KoninginnedagWassenaarWOV
Gerelateerde artikelen
Back To Top