Skip to content

Afscheid Ruud van Kralingen bij WZK

29 april 201331 second read

Wassenaar – Vorige week was voor trainer/coach Ruud van Kralingen zijn laatste wedstrijd als coach in zijn loopbaan. Ruud is een gezellige, enthousiaste, bevlogen coach, die bijna altijd aanwezig was. Hij draait al tientallen jaren mee.

De heren hebben allen hun best gedaan om Ruud met een overwinning afscheid te laten nemen. De opdracht was niet makkelijk, want de kampioen moest verslagen worden. De wedstrijd ging eigenlijk redelijk gemakkelijk. WZK was redelijk scherp en de tegenstander niet. Daardoor liepen de heren uit naar een ruime 10-3 overwinning en beëindigde Ruud zijn loopbaan met een overwinning. Ruud bedankt voor alle jaren training en coachen!

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top