Skip to content

Beetje Stout heeft de mooiste oranje etalage

29 april 201338 second read

Wassenaar – Zojuist maakte Jan Stouten van Kapsalon en Woonaccessoires Beetje Stout bekend dat zij de mooiste oranje etalage verkiezing heeft gewonnen. Deze wedstrijd was een initatief van Winkeliersvereniging Wassenaar.

Vanaf 14 april kon men stemmen op de mooiste oranje etalage van Wassenaar. Veel winkeliers zoals Chausette, La Porcelano, Veka en nog veel meer hebben allemaal hun etalage omgetoverd om zo de mooiste oranje etalage van Wassenaar te worden. Ook wij hebben verschillende etalages de nodige aandacht gegeven op onze Facebook. Helaas kan er maar 1 de winnaar zijn Beetje Stout kreeg van de Wassenaarders de meeste stemmen en zal morgen op het evenemententerrein hun prijs in ontvangst mogen nemen. Onder de inzenders wordt een cadeaucheque t.w.v. €150,00 verloot wie deze heeft gewonnen is op dit moment nog niet bekend.

Tags

Beetje StoutEtalageWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top