Skip to content

Het cultuur informatiepunt in 2012 en verder

29 april 201345 second read

Wassenaar – De website van het cultuur informatiepunt Voorschoten-Wassenaar (www.cipvw.nl) is afgelopen jaar wederom goed bezocht. In totaal waren er 12462 bezoeken op de website in 2012. Een gemiddelde van 1039 bezoeken per maand. Dit is vergeleken met 2011 een lichte stijging: 966 per maand vanaf de lancering van het CIP in mei dat jaar.

Vanaf januari dit jaar stijgt het bezoek van de website fors: 1348 gemiddeld per maand. Een stijging met maar liefst 30% in 2013. De cultureel geïnteresseerde in omgeving Wassenaar en Voorschoten weet het CIPVW steeds beter te vinden.

Maar natuurlijk is er nog steeds ruimte voor verbetering en groei. Heeft u ideeën, suggesties of wenst u informatie aan te leveren: mail naar r.gerritsen@obvw.nl, ook voor culturele of toeristisch content voor Wassenaar. Mail naar c.eijffinger@obvw.nl voor Voorschotense content. Ook kunt u natuurlijk naar www.cipvw.nl surfen en daar een van onze formulieren invullen.

Tags

CIPCultuurWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top