Skip to content

Pimp your Bike for Queensday

29 april 20132 minute read

Wassenaar – Op de tweede dag van de festiviteiten op het kermisterrein aan de dr. Mansveltkade is er voor de kinderen een fiets versier wedstrijd gehouden , “Pimp your Bike for Queensday”.

Er waren creatieve deelnemers die hun fiets of ander vervoermiddel prachtig versierd hadden met strikken, ballonnen en allerlei andere versieringen.

Omstreeks drie uur ‘s middags verzamelden de kinderen zich bij de ingang van het kermisterrein, De pers was aanwezig om foto’s te maken van de prachtig versierde fietsen en ook door alle trotse ouders, opa’s en oma’s werden foto’s gemaakt.

Nadat de laatste deelnemers aangekomen waren op de dr. Mansveltkade is er een kleine optocht gehouden door de wijk het Oostdorp. De kleine optocht werd afgesloten bij de feesttent van de Wassenaarse Oranjevereniging Koningin Wilhelmina op het kermisterrein. In de feesttent werden er prijzen uitgereikt voor de mooist versierde fiets, er waren drie hoofdprijzen en de andere kinderen mochten ook nog iets uitzoeken.

De wedstrijd is gewonnen door Thijs Meuwsen die een skelter had omgetoverd in een zee van ballonnen, de tweede prijs was voor Jelle Putker en de derde prijs voor Anne Vogels. De overige deelnemers hadden ook zeer hun best gedaan.

Wie weet kunnen we deze wedstrijd volgend jaar of tijdens de feestweek weer herhalen.

Namens de WOV, bedankt voor jullie inzet en veel plezier met de prijzen.

Tags

QueensdayWassenaarWOV
Gerelateerde artikelen
Back To Top