Skip to content

Roofvogelshow trekt veel bekijks

29 april 20132 minute read

Wassenaar – Op maandag 29 april, de derde dag van de festiviteiten aan de dr. Mansveltkade was er van 11:00 tot 12:30 een roofvogelshow op het kermisterrein.

Deze roofvogelshow werd verzorgd door Brain Bouman met zijn team van Bouman Roofvogels, op een boeiende en spectaculaire wijze. Op het moment dat de roofvogelshow begon brak de zon door en was het voor het ruim aanwezige publiek een plezier om naar de show te kijken.
De ruim 200 toeschouwers zijn door Brian Bouman in zijn verhaal meegenomen en de vogels werden één voor één gepresenteerd.

De vogels hebben hollandse namen zoals Bob de Amerikaanse Zeearend en Harry de Woestijnbuizerd, naast deze vogelsoorten waren er onder andere uilen en valken te zien, in totaal 12 verschillende roofvogels van groot tot klein. Tijdens de uitleg is er veel verteld over de herkomst en waar deze vogels van nature verblijven.

Het publiek mocht de roofvogels van zeer dichtbij zien en fotograferen, er zijn ook een groot aantal kinderen op het demonstratie ‘vliegveld’ geweest om een uil of buizerd op de arm te dragen en andere kunsten mee uit te halen. Het publiek werd een aantal keren een gebruikt als landingsbaan, dit tot grote hilariteit van de omstanders.

Deze roofvogelshow was een groot succes en voor alle bezoekers een onvergetelijke ervaring.

Wilt u alles nog een keer nalezen over deze mooie roofvogels kunt u dat doen op www.bouman-roofvogels.nl

Tags

RoofvogelshowWassenaarWOV
Gerelateerde artikelen
Back To Top