Ga naar hoofdinhoud

Vrijwilliger van het Jaar 2013, nu aanmelden!

29 april 201345 second read

Wassenaar – Het is weer zover! U kunt weer kandidaten aanmelden voor deze waarderingsprijs. Kent u een onmisbare vrijwilliger? Iemand, die zich op bijzondere wijze inzet voor de buurt, de (sport)vereniging, op school, voor het goede doel, in de zorg, voor de natuur, de dieren of welk ander maatschappelijk doel dan ook?

Meld hem of haar voor 15 juni a.s. aan als kandidaat voor de verkiezing van “Wassenaars Vrijwilliger van het Jaar”. Tijdens het Vrijwilligersfeest op 11 oktober a.s. wordt de winnaar bekendgemaakt. De vrijwilligersprijs bestaat uit een vrijwilligersspeld, een oorkonde, een dinerbon en een bedrag van 500 euro voor de organisatie/het doel waarvoor de winnaar actief is. Alleen inwoners van Wassenaar komen in aanmerking voor deze onderscheiding. Zowel particulieren als organisaties kunnen kandidaten voordragen.

Kijk voor meer informatie en het aanmeldingformulier op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl, bel 511 31 33 of ga langs in de Van Heeckerenstraat 2 op werkdagen van 09.30-12.30 uur.

Tags

2013VrijwilligerWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top