Skip to content

Word Vrijwilliger! week 18 2013

29 april 201351 second read

Wassenaar – Vrijwilligerwerk verrijkt je leven en dat van anderen. Zit hier iets bij voor jou?

* Begeleider Kids for Animals (vacaturecode E 020): Wie wil eens per maand de leden van deze jeugdclub van de Dierenbescherming begeleiden tijdens een leuke (dieren)voorlichtingsactiviteit?
* Luisterend oor/maatje (Vacaturecode A 047): Ben jij die inlevende persoon die mensen wil helpen bij het weer zinvolle invulling geven aan hun leven? Naast gesprekken over bijv. zingeving, ziekte, verlies enz. ook praktische ondersteuning zoals ziekenhuisbezoek, administratie en bijv. boodschappen.
* Activiteitenbegeleider autistische kinderen (Vacaturecode A 019): Ook autistische kinderen houden van leuke uitstapjes, maar hebben wat extra begeleiding nodig. Wie helpt zo nu en dan bij het invullen van het dagprogramma en de begeleiding van de kinderen? Er is een voorlichtingsdag voor geïnteresseerden.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale in de Van Heeckerenstraat 2,tel. 511 31 33, info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl, www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis.

Tags

CentraleVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top