Skip to content

Prinsesjes van Oranje in Spaanse kinderkleding!

1 mei 20132 minute read

Wassenaar – Wat hebben we genoten gisteren van de troonswisseling! De officiële momenten, plechtig maar vol ontroering, tot de ontlading laat in de middag, en er dan eindelijk gefeest kon worden op de huldiging wat een prachtig koningspaar voortbracht.

Het was relatief rustig op straat, zodat we concludeerden dat vele Nederlanders ook thuis voor de televisie de kroonswisseling hebben meegemaakt. Er waren veel lovende reacties op de kleding van de koninklijke familie, en hoe verrassend was de keuze van de kleding van de prinsesjes! Koningin Máxima bleek gekozen te hebben voor een Spaans merk kinderkleding!

De eerste jurken van de prinsesjes waren prachtige gele jurkjes die ze droegen met bijpassende diadeem. De jurkjes zijn afkomstig van het Spaanse modehuis Pili Carrera. Het Spaanse merk bestaat al ruim een halve eeuw en wordt, hoewel het een grootheid is in Spanje én internationaal, ontworpen en gefabriceerd in het piepkleine dorpje Mos, te vinden in Galicië in Noord-Spanje. In Spanje heeft Pili Carrera faam als zijnde één van de kinderkleding merken van de Spaanse prinsesjes, die dit elegante merk zeer regelmatig dragen. Dat Máxima en Letizia van Spanje goed met elkaar overweg kunnen, dat wisten we al, en merkten we gisteren eveneens aan de kledingkeuze van de vriendinnen en de opvallende keuze voor een Spaans merk kinderkleding.

Spanje en de Spaanse pers is dan ook reuze trots op zijn Pili Carrera. Huffington Post spreekt van Pili Carrera die het label ‘Spaans merk’ in één keer internationaal op de kaart zet. ABC.es kan zijn geluk niet op over zoveel waardering van het koningshuis voor een merk van Spaanse bodem. Wij van Spaanse kinderkleding hebben de Pili Carrera gekte die ontstond ook gemerkt, onze online winkel werd gisteren door honderden personen bezocht . Máxima zet de Spaanse kinderkleding in één keer op de kaart!

Het veelbesproken gele jurkje is van de collectie Arras. Het jurkje is bedrukt met bloemetjes in geel en wit en valt tot net boven de knie. Het heeft een tailleband maar geen mouwen. Het setje verschijnt met de bijzondere mooie diadeem met bloem, eveneens in de kleur geel.

Ziet u een ander leuk jurkje in onze webshop? U kunt met kortingscode jurkje25 een korting krijgen van 25% op ALLE zomercollectie 2013 jurkjes! Geldig t/m 8 mei 2013.

Tags

OranjePrinsesjesWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top