Skip to content

De gele prinsessenjurkjes bestseller bij e-boutique Petit Chic

3 mei 201349 second read

Wassenaar – Petit Chic is vandaag verrast met vele aanvragen voor het gele jurkje wat de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane droegen bij de troonwisseling. De prinsesjes schitterden in de Spaanse couture van Pili Carrera, die in Nederland online verkrijgbaar (inmiddels uitverkocht en op aanvraag) is bij petitchic.com. Ook op vrijdag tijdens de generale repetitie droegen de prinsesjes een Pili Carrera jurkje.

We zagen daarnaast veel kobalt blauw tijdens de inauguratie, wat we veel zien terugkomen in de collectie van de webshop.

De e-boutique biedt een exclusieve collectie van mediterrane baby- en kinderkleding met -Koninklijke- allure. Voor iedereen die zijn kindje(s) stijlvol en origineel wil kleden, met merken die bij internationale celebrities als Angelina Jolie en Penélope Cruz en menig royalty in de smaak vallen.

Petit Chic: Spaanse verfrissende klassieke high-fashion, Franse prêt à porter kinderkleding met ‘en vogue’ feestjurkjes en elegante Italiaanse babykleertjes en designer kindermerkkleding. Van casual chic tot glamorous met een eigenwijze twist, maar allemaal met de mediterrane look.

Tags

Petit ChicPrinsessenjurkjesWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top