Ga naar hoofdinhoud

Gezelligheid voorop bij de 55-plus badminton van B.C.W.

4 mei 20132 minute read

Wassenaar – Onder begeleiding van Alberta Slootweg en Rob Beuk is er op iedere woensdagochtend tussen 10 en 12 uur de mogelijkheid tot badmintonnen voor 55-plussers in sporthal “De Schulpwei” aan de Dr. Mansveltkade.

Behalve badmintonpartijen, waar we bij de wat zwakkere spelers niet moeilijk doen, als er even niet volgens de regels wordt gespeeld is er natuurlijk ook de mogelijkheid om na afspraak bij de sterkere spelers eens ’n echte wedstrijd te gaan spelen. We houden maandelijks een afwisselende grabbelton wedstrijd via een Cijfer-, Blokjes- of Fotozoeksysteem, waardoor je steeds met of tegen andere 55-plus leden speelt. Ook spelen we wel eens tegen ’n andere 55-plus club in de buurt of doen we mee met het Bedrijventoernooi van BCW.

Na afloop van het spelen en douchen is het gezellig nababbelen met een kopje koffie en vaak is er een heerlijke traktatie, dankzij de verjaardag van een van de 26 leden. We houden elk jaar onze eigen privé nieuwjaarsreceptie bij iemand thuis, waarbij diverse leden ons iets laten proeven van hun ongekende kookkunsten en zelfs bij de seizoensafsluiting is er altijd weer een leuk adres te vinden, waar we tussen een hapje en een drankje de felbegeerde wisselbeker en het zilveren Albertaschaaltje uitreiken aan de heer en dame met de meeste grabbeltonpunten van het seizoen.
En als het seizoen in Wassenaar is afgesloten gaat toch weer een grote groep van deze gezellige 55-plusfamilie gedurende de zomermaanden fanatiek doorspelen in sportpark “Mariahoeve” aan ’t Kleine Loo in Den Haag.

Bent u nu nieuwsgierig geworden naar deze gezellige 55-plus afdeling van Badminton Club Wassenaar en wilt u ook eens ’n partijtje badmintonnen, kom dan vrijblijvend langs op een van de woensdagen van september t/m juni en neem alvast een kijkje op de website van onze vereniging, www.bcwassenaar.nl.

Tags

55-plusBadmintonWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top