Skip to content

Puur Natuurmarkt Wassenaar weer van start

4 mei 20132 minute read

Wassenaar – Vandaag is de tweede editie van de Puur Natuurmarkt van start gegaan. Met een lekker zonnetje is het heerlijk vertoeven langs de kraampjes aan de Van Hogendorpstraat.

Na een uitgebreide evaluatie met bewoners, winkeliers én consumenten is besloten de Puur Natuurmarkt terug te laten keren in Wassenaar. Iedere eerste zaterdag van de maand kunt u voor uw biologische, duurzame en ambachtelijke boodschappen terecht in de Van Hogendorpstraat, tussen 10.00 en 16.00 uur. U kunt dus vandaag nog tot 4 uur terecht om deze heerlijke producten te proeven en aan te schaffen.

Wat kunt u verwachten?
Er zijn verschillende natuurlijke producten te krijgen van brood tot worst tot groente en fruit. Maar ook verse bloemen en heerlijke taarten en gebakjes. En niet te vergeten bos) paddenstoelen, verse kruiden, ambachtelijk brood, boerenkaas, moestuinjam, olijfolie en mediterrane producten, biologische groenten en vruchten, vers geperste sappen, kruidenzout, huisgebakken taart, bloemen, Spaanse hammen, Engelse pies en vele andere (h)eerlijke producten uit de streek kunt u terecht op deze gezellige en gezonde markt.

Kunt u vandaag niet dan heeft u nog kans op 1 van de 5 andere data een bezoekje te brengen. De eerste Puur Natuurmarkt vindt plaats op zaterdag 4 mei, daarna op 1 juni, 6 juli, 3 augustus, 7 september en 5 oktober. Wij waren vandaag ook van de partij en hebben een klein reportage gemaakt die u op onze Facebook kan bekijken.

Tags

Puur NatuurmarktStartWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top