Skip to content

14e Wassenaarse Parkgolf 2013

6 mei 201347 second read

Wassenaar – Zoals eerder stond vermeld zal voor de 14e keer het Parkgolf worden georganiseerd op zaterdag 15 juni 2013. Start en finish is in het clubhuis van Sportvereniging De Kieviten aan de Dr. Mansveltkade nr. 11.

Het parcours is uitgezet in diverse parken en gelegenheden in Wassenaar. U kunt zich voor deelname aan dit evenement uitsluitend inschrijven via de website www.parkgolfwassenaar.nl. De inschrijftermijn sluit 8 juni 2013 en gezien de lengte van het parcour zoveel eerder als wij het maximum aantal deelnemers van 148 hebben ingeschreven. Dus hoe eerder u zich opgeeft hoe beter!

Verder kunt u op de website de routebeschrijving downloaden. Tevens kunt u zien wie onze sponsoren zijn die ons in staat stellen dit evenement te kunnen organiseren. Ook staan er foto’s van afgelopen jaren.

Evenals andere jaren hebben wij besloten het batig saldo van dit evenement te bestemmen voor de Stichting De Bij-Bus die al sinds 1984 vervoer biedt aan lichtgehandicapte en ouderen met vervoersproblemen uit Wassenaar.

Tags

GolfParkgolfWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top