Ga naar hoofdinhoud

CDA Wassenaar organiseert Programmamarkt

6 mei 201335 second read

Wassenaar – CDA Wassenaar nodigt maatschappelijke organisaties, waaronder vrijwilligersorganisaties, burgers en bedrijven uit om een bijdrage te leveren aan het verkiezingsprogramma 2014-2018 van het CDA Wassenaar. Hiertoe wordt een programmamarkt georganiseerd.

De programmamarkt wordt gehouden op donderdag 16 mei 2013 in de bibliotheek aan de Langstraat 40 te Wassenaar. U kunt tussen 19.30 en 21.30 uur terecht bij raadsleden en bestuursleden van CDA Wassenaar om uw prioriteiten te bespreken. Wij willen bij de samenstelling van ons verkiezingsprogramma zoveel mogelijk rekening houden met wat voor Wassenaarders belangrijk is! De programmamarkt is dé gelegenheid om invloed uit te oefenen op de plaatselijke politiek van het CDA. Aanmelding vooraf is niet nodig, maar wordt wel op prijs gesteld. U kunt zich aanmelden via contact@cdawassenaar.nl.

Tags

CDAProgrammamarktWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top