Skip to content

Derde magazine “Winkelen in Wassenaar” gelanceerd in de bibliotheek

6 mei 201347 second read

Wassenaar – Afgelopen vrijdag werd het eerste exemplaar van het derde magazine “Winkelen in Wassenaar” uitgereikt door centrummanager Tiny van der Feltz aan burgemeester Hoekema en Mireille van Beugen, auteur van het boek Simpel Management en één van de vele geïnterviewden in dit gratis magazine, aangeboden door de Wassenaarse winkeliers.

“Winkelen in Wassenaar” is een leuk en gevarieerd blad met vooral Wassenaarse onderwerpen. Het gaat onder meer over Kunst in Wassenaar, Wassenaarse evenementen, verhalen over Wassenaarse winkeliers die het bedrijf van hun vader of moeder voortzetten en zelfs een rubriek: “Koken met de burgemeester en drie nieuwe wethouders”. In het blad ook interviews met maar liefs zes nieuwe winkeliers die zich het afgelopen half jaar in Wassenaar hebben gevestigd. Met de komst afgelopen zaterdag van de nieuwe modezaak Boss in het voormalige pand van Voorham in de Langstraat blijft de leegstand in Wassenaar ver onder het landelijk gemiddelde. Daar mogen we best een beetje trots op zijn!

Tags

OBVWWassenaarWinkelen
Gerelateerde artikelen
Back To Top