Skip to content

Moestuin voor de Bevers bij Scouting van Woesik

6 mei 20132 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag zijn de Bevers van Scouting van Woesik begonnen aan hun eigen moestuintje. Allereerst moest de grond bewerkt worden en mochten de kinderen helpen met harken en scheppen om deze klus te klaren. Hierna werden de plantjes gepoot en als het goed is kunnen ze hier voor de zomervakantie al iets van eten.

Het doel hiervan is om kinderen enthousiast te maken en te laten ontdekken hoe leuk het is om zelf te kweken. En natuurlijk om alle zelf-geteelde groenten op te eten. Zo proef je hoe lekker gezond is.

De welpen die zich in het thema ‘Jungle boek’ bevinden, hielden zich afgelopen zaterdag bezig met de panter Bagheera uit het Jungle Boek. Dit is het meest gevreesde dier uit de jungle. Zij deden allerlei spellen waarin Bagheera centraal stond. Als hoogtepunt van deze opkomst hebben zij een hut gebouwd. Dit wordt de schuilhut voor Bagheera.

Wil jij een van deze spannende avonturen meemaken? Kom dan op zaterdag gewoon een keertje langs. Op dit moment is er, in elke groep, nog plek voor nieuwe leden. Omdat scouting zo veelzijdig is, mogen kinderen die belangstelling hebben de eerste drie weken gratis meedoen. Kijk voor meer informatie op onze website: www.vanwoesik.com. Of bel met één van de bestuursleden: Inge Pronk 06- 14316450. Je kunt natuurlijk ook eens langskomen op zaterdagochtend. Adres: Van Duivenvoordelaan 560 (naast de jachthaven).

Tags

ScoutingWassenaarWoesik
Gerelateerde artikelen
Back To Top