Ga naar hoofdinhoud

Puur Natuur Markt in de Van Hogendorpstraat druk bezocht

6 mei 20132 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag vond de eerste Puur Natuur Markt met biologische en streekproducten in Wassenaar plaats. Vanaf nu wordt er iedere eerste zaterdag van de maand Puur Natuur gewinkeld in ons dorp. Met bijna 20 kramen was de markt gevarieerd en gezellig. De feestvreugde werd nog verhoogd door de voorjaarszon en Franse accordeon muziek.

Op de markt stonden kramen van onze eigen winkeliers, (Me Gusta, Kaptein, Go Pure, Vollebregt, Duys vers, Kaas en zo, Marius jouw wijnvriend), die hun assortiment helemaal hadden aangepast aan de markt. Dit aanbod werd versterkt door andere kramen met uitsluitend verse en biologische streek producten. Zo waren er onder andere heerlijke mediterrane lekkernijen, honing, verse pie’s, biologische worstjes van BIOMUNDO, verse bloemen van Annemarie’s pluktuin, heerlijke ambachtelijke taarten, verse kruiden, kortom teveel om op te noemen. De markt duurde nu tot 16.00 uur en dat vonden veel consumenten prettiger dan vorig jaar, toen was de markt maar tot 14.00 uur.

Iedereen was enthousiast, zowel de kraamhouders als de consumenten. Het was een gezellige drukte in de Van Hogendorpstraat. Tot 1 juni, dan is de volgende Puur Natuur Markt! Volg ons ook op facebook

Ook wij waren er zaterdag bij en hebben een korte reportage gemaakt u kunt deze hier bekijken.

Tags

BiologischPuur Natuur MarktWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top