Ga naar hoofdinhoud

Stichting Hoogvliegers geeft 25 kinderen dag van hun leven

6 mei 20132 minute read

Wassenaar – Gister 5 mei 2013 organiseerde de Stichting Hoogvliegers in samenwerking met Lions Wassenaar, Rotary ter Horst Wassenaar en Stichting Muilwijk Ooms een Helikopter dag vanaf het Blauw Zwart terrein in Wassenaar.

Burgemeester Hoekema was speciaal gekomen om de hoogvliegersdag te openen. Tijdens deze dag werd door iedereen hun uiterste best gedaan om 25 kinderen een dag te geven die niet voor iedereen is weggelegd. Samen met hun familie genoten ze van een mooie zondag met als hoogtepunt een vlucht met een helikopter van Heli Holland.

Met de helikopter vlogen de hoogvliegers over het strand richting Scheveningen en weer terug naar het Blauw-Zwart terrein. Daar aangekomen ging de hoogvlieger verder met een ritje maken in een truck of een mooie sportauto dit zorgde ervoor dat Wassenaar werd opgevrolijkt door een bonte stoet van voertuigen. Naast deze hele gave activiteiten was er ook nog een optreden van dansgroep Move4U had Duinrell een springkussen opgeblazen en Clown Soeth die bij iedereen een lach op het gezicht wist te toveren.

Aan alles komt een einde, zo ook aan deze fantastisch Hoogvliegersdag in Wassenaar. Aan de hand van moeders keren de Hoogvliegers weer huiswaarts. Deze dag is mogelijk gemaakt door Stichting Muilwijk Ooms, Lions Wassenaar, Rotary ter Horst Wassenaar en vele Wassenaarse ondernemers! HEEL VEEL DANK!!!

Voor mee foto’s van deze fantastische dag kunt u hier terecht.

Tags

HelikopterdagStichting HoogvliegersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top