Skip to content

Wassenaarse winkeliers bieden Wassenaarders een onvergetelijke laatste Koninginnedag aan

6 mei 201355 second read

Wassenaar – Nadat de vlag op het Dorpsplein was gehesen, konden alle aanwezigen genieten van een gratis kopje koffie met iets lekkers, aangeboden door de Winkeliersvereniging, verzorgd door Brasserie ‘t Regthuys. Hoewel velen de traditionele koffietafel misten, viel de koffie in goede smaak.

In verband met het prachtige programma rondom de troonswisseling in Amsterdam, kwam het feest in het dorp iets later op gang. Maar na drie uur ging het écht los in het centrum. Op het Evenementenplein bij de terrassen van Luciano’s, Waroeng Soeboer en Me Gusta werd er een spetterende show weggegeven door Noises R Back. Terwijl de ouders genoten van de muziek, konden de kinderen in de tent op de binnenplaats voor Haasnoot prachtige tekeningen maken onder leiding van Saskia en Just Haasnoot. De tekening zal later worden aangeboden aan de nieuwe Koning en Koningin.

Vanaf twaalf uur speelden verschillende bands in de Langstraat ter hoogte van het beeld van Verkade. De sfeer was ook hier fantastisch en velen genoten van een goed glas wijn, geschonken door De Druiventros. Volgend jaar vieren we Koningsdag, maar de Wassenaarse Oranjetraditie zal zeker worden voortgezet!

Tags

KoninginnedagWassenaarWinkeliers
Gerelateerde artikelen
Back To Top