Skip to content

Word vrijwilliger week 19 2013

6 mei 201351 second read

Wassenaar – Zonder vrijwilligers worden veel dingen in onze samenleving onbetaalbaar. Doe je ook mee met de ruim 5.000 vrijwilligers in ons dorp?

* Hulp oefentherapie (vacaturecode A 061): Wie helpt de moeder van een peuter met een ontwikkelingsachterstand 1 of 2 x per week ’s ochtends met de oefentherapie voor motorische vaardigheden?
* Voorlichter NVVS (slechthorenden), vacaturecode H 048: Hoorproblemen maken alles anders. Help jij het leven van mensen met een hoorprobleem gemakkelijker maken? Je denkt mee over tips en werkt mee aan een maandelijks inloopspreekuur.
* Vrijwilligerswerk en vakantie (vacaturecode K 004): Voor actieve mensen tussen de 17 en 70 jaar (ook voor gezinnen) is er de mogelijkheid om tijdens de vakantie actief aan de gang te gaan. Zet je in bij een sociaal-, cultureel- of natuurproject in Afrika, Azië of Latijns Amerika. Wie durft?

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2, 511 31 33, info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl, www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of op het gemeentehuis.

Tags

CentraleVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top