Skip to content

Ruud Feltkamp & Ferry Doeders Fandag op Duinrell

7 mei 201336 second read

Wassenaar – Op 16 juni 2013 nodigen Ruud Feltkamp (Kruimeltje, Lover of Loser, GTST, Expeditie Robinson) & Ferry Doedens (Idols, GTST, Wicked, Het Beste van Idols Worldwide) hun fans uit op Duinrell op de allereerste Ruud & Ferry Fandag.

Tijdens het Ruud & Ferry Fanprogramma, dat om 13:00 uur start in het Zomertheater van het attractiepark, maken de fans van de soapsterren op een bijzondere manier kennis met hun idolen. Een dag die Ruud & Ferry speciaal voor de fans organiseren, met muziek, een kijkje in het privéleven van Ruud & Ferry, foto’s, handtekeningen en interviews. Een onvergetelijke dag voor de fans van Ruud & Ferry!

Bekijk alvast het promofilmpje
{youtube}–7b5tU8dXc{/youtube}

Meer informatie en kaartverkoop vind u hier

Tags

Ferry DoendersRuud FeltkampWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top