Skip to content

Taxi Wassenaar doneert jaar lang taxi rijden aan KiKa

7 mei 20133 minute read

Wassenaar – Op 4 April 2013 won Taxi Wassenaar met een verloting bij Mercedes-Benz Dealer bedrijven in Den Haag een jaar lang gratis taxi rijden in de nieuwe Mercedes-Benz Citan. Een bijzonder financieel groot voordeel zeker voor een klein bedrijfje als Taxi Wassenaar.

Dat was het eerste wat er werd gedacht toen hun naam werd getrokken bij de verloting. Maar al vrij snel begon hen een gevoel te bekruipen dat ze “iets” met de gewonnen Citan moesten doen. En de volgende morgen ontstond daar het bijzondere plan, Taxi voor KiKa. De omzet van een jaar lang rijden met de gewonnen Citan gaat gedoneerd worden aan KiKa.

Na overleg tussen de vier eigenaren van het bedrijf, Kees, Carla, Iwan en Leanne is er meteen actie ondernomen. Er werd contact gelegd met dhr. Rien Schimmel van KiKa en ook hij reageerde meteen erg enthousiast op het idee. De keuze om dit voor KiKa te willen doen is voor hen heel eenvoudig. Wij kunnen ons helemaal vinden in het streven van KiKa en doordat wij een Wassenaars bedrijfje hebben en Kika momenteel ontzettend actief is voor de bouw van het kinderoncologische centrum “Prinses Maxima” en onze Z.K.H in Wassenaar woonachtig is was de optelsom snel gemaakt.

Op 1 mei jongstleden was de lancering van het initiatief in Hotel vd Valk “De Bijhorst” waar er een korte presentatie werd gegeven door dhr. Rien Schimmel, Taxi Wassenaar zelf een presentatie gaf over wat zij hopen te bereiken met de taxi en werd er een hart onder riem gestoken door de Burgemeester van Wassenaar, dhr. Jan Hoekema. Ook werden daar de sleutels van de gewonnen Citan officieel overhandigd door mensen van Mercedes-Benz.

“Het is hartverwarmend om te zien en horen hoe mensen die wij vertellen over wat wij willen gaan doen reageren en bereid zijn hier ons volledig belangeloos te helpen. Zo is de Citan inmiddels volledig belangeloos bestickerd met logo’s van Kika door DaPonte Reclame, is er een website www.taxivoorkika.nl ook volledig belangeloos opgebouwd en helpen mensen ons met ideeen voor de taxi.

De bedoeling is dat bedrijven ervoor kiezen hun taxiwerk bij ons onder te brengen en zo dus kunnen rekenen op onze goede service en tegelijkertijd KiKa ondersteunen. Om dit voor bedrijven ook zo aantrekkelijk mogelijk te maken hebben we met behulp van de notaris er een stichting van laten maken. Ook zijn wij bezig om prominente Nederlanders een rit aan te bieden met de “Taxi voor KiKa” in ruil voor een veilingitem die aan het einde van het jaar geveild gaan worden via de website www.taxivoorkika.nl om de opbrengst voor KiKa nog groter te maken! “wij gaan ons een jaar lang met heel onze ziel en zaligheid hiervoor inzetten om de opbrengst voor KiKa zo groot mogelijk te maken”

Tags

KiKaTaxiWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top