Ga naar hoofdinhoud

Zwaar gewonde bij ongeval N44

7 mei 201338 second read

Wassenaar – Vanacht heeft op de N44 ter hoogte van de Zijdeweg een ongeval plaats gevonden hierbij raakte 1 persoon zwaar gewond.

Even voor 2 uur reed een automobilist over de N44 richting Den Haag en verloor de macht over het stuur. Waardoor de auto van de weg raakte, hierbij enkele bomen ramde, over de kop vloog en uiteindelijk op zijn wielen tot stilstand kwam. Door de impact van de aanrijding lagen over de hele weg onderdelen verspreid.

De Brandweer, ambulance en traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse. De brandweer heeft het dak open moeten knippen om zo het slachtoffer te bevrijden. Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd, de arts van de traumahelikopter is tevens meegegaan met de ambulance.

Foto’s en een filmpje van het onderzoek vind u hier.

Tags

N44OngevalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top