Ga naar hoofdinhoud

Gemeentegids Wassenaar 2013 is uit

8 mei 20132 minute read

Wassenaar – In de week van 6 mei valt bij alle Wassenaarse huishoudens de nieuwe gemeentegids op de deurmat.

In de gemeentegids vindt u in het eerste gedeelte alle zaken die direct met de gemeente te maken hebben zoals het gemeentebestuur, de gemeenteraad, contactinformatie en de diensten waarvoor u bij de gemeente terecht kunt. In het tweede gedeelte vindt u informatie over veelal Wassenaarse verenigingen, clubs, instellingen en belangengroepen. Achterin de gemeentegids zit een formulier waarop wijzigingen voor vermeldingen in de gids kunnen worden doorgegeven.

E-book en BrowseAloud
Op www.wassenaar.nl > publicaties> gemeentegids kunt u de digitale gids ook inzien als E-book. U kunt op die manier eenvoudig door de gids bladeren alsof u de papieren versie in uw handen heeft. Daarnaast kunt u met BrowseAloud de tekst van de gemeentegids op de website laten voorlezen.

Heeft u op 15 mei nog geen gemeentegids ontvangen?
Eventuele verspreidingsklachten kunnen na afloop van de bezorgperiode (na 15 mei) worden gemeld op verspreiding@dekleinemedia.nl onder vermelding van uw straat, huisnummer, postcode en woonplaats. U krijgt de gemeentegids dan nagezonden.

Heeft u een nee/nee sticker op uw brievenbus?
Huishoudens met een Nee/Nee-sticker op de brievenbus krijgen geen gemeentegids bezorgd. U kunt gratis een exemplaar afhalen bij het Klant Contact Centrum in het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat nr. 45.

Tags

2013GemeentegidsWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top