Skip to content

Eerste “Like & Share” actie een groot succes

13 mei 201346 second read

Wassenaar – Afgelopen week hebben alle moeders van Wassenaar mee kunnen doen met onze eerste “Like & Share” actie. De actie is in samenwerking met Liangtse Welness Wassenaar opgezet zij stelde een welness voucher t.w.v. € 39,00 beschikbaar.

Na bijna een week liken en delen was het vandaag tijd om een winnares te kiezen tussen de vele kandidaten. Uiteindelijk kwam Marcia Kool als winnares uit de bus, naast dat zij de foto van de actie had gedeeld en geliked was zij ook de 100ste like voor de Facebook-pagina van Liangtse Welness Wassenaar.

Ondernemer?
Bent u ondernemer en wilt u ook weleens via onze Facebook-pagina (1558 likes) u product/onderneming onder de aandacht brengen bij de Wassenaarders? Met een actie als hierboven worden al snel zo’n 4000 mensen bereikt, dus erg interessant om uw product of onderneming in de picture te zetten. Heeft u interesse of wilt u meer informatie neem dan contact op via info@wassenaarders.nl.

Tags

LiangtseLike & ShareWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top