Ga naar hoofdinhoud

Jongensteam Badminton Club Wassenaar kampioen

13 mei 20132 minute read

Wassenaar – De jeugdcompetitie bij Badminton Club Wassenaar draait op volle toeren. Het begint spannend te worden voor een aantal teams, aangezien op 1 juni 2013 de laatste wedstijden gespeeld worden.

wedstijden gespeeld worden. Ook afgelopen zaterdag hebben de teams in Sporthal de Schulpwei geprobeerd zoveel mogelijk punten te scoren en uiteraard ook om leuke wedstrijden te spelen. Jeugdteam 1 staat momenteel op plaats twee in hun poule, jeugdteam 2 staat op plaats vier. Ook team 3 staat op een vierde plaats. Opstapteam 1 staat op een derde plaats en het tweede opstapteam staat op plek vijf.

Voor het Jongensteam was het afgelopen weekend extra spannend. Zes punten waren nodig om kampioen te worden van hun poule. Op zaterdag 11 mei speelden zij deze spannende wedstrijd tegen de badmintonvereniging uit Honselersdijk. Maarten Konings en Remco de Rooij begonnen de wedstrijd met de eerste herendubbel. Een spannende eerste set die werd gewonnen in de verlenging. Set nummer twee ging de beide heren makkelijker af. Het eerste punt was binnen. Guilliaume van Toer en Dennis Klaverveld speelden de tweede herendubbel, waar zij gemakkelijk het tweede punt binnenhaalden voor hun team. De vier herensingels werden achtereenvolgens door Guilliaume, Maarten, Remco en Ben van Keppel gespeeld. Leuke en spannende wedstrijden, waarvan zelfs twee in drie sets gespeeld moesten worden. Wederom 3 winstpunten voor het jongensteam van BCW. De derde herendubbel van Maarten en Dennis werd gemakkelijk in het 6de winstpunt omgezet. De laatste herendubbel speelden Guilliaume en Ben en ook zij wonnen deze. Deze winst voor de heren is een feestje waard! Het 6e winstpunt was namelijk ook de overwinning van het kampioenschap! Gefeliciteerd Maarten, Dennis, Remco, Guilliaume, en Ben!

Tags

BadmintonKampioenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top