Skip to content

Prijswinnaars fotowedstrijd ‘Oranje in Wassenaar’ zijn bekend

13 mei 20132 minute read

Wassenaar – De deelnemers aan onze fotowedstrijd ‘Oranje in Wassenaar’ maakten het de jury ook deze keer niet makkelijk. De ingezonden foto’s waren stuk voor stuk mooi, lief, grappig, herkenbaar en/of ontroerend. Het was dus ook nu weer een lastige taak om de beste drie foto’s te kiezen.

Na lang wikken en wegen kwam de jury, bestaande uit twee medewerkers van Langstraat33.nl en de redactie van Wassenaarders.nl, tot een keuze.

De winnaars zijn, in willekeurige volgorde (we laten nu nog even in het midden wie de eerste, tweede en derde prijs heeft gewonnen) geworden: Wim van Leeuwen met een foto van de vrijmarkt op 30 april jl, Sabine Ruigrok van der Werve met een impressie van de Koningsspelen en Rene van der Zweerde met een foto van de vlag halfstok op 4 mei.

De jury is van mening dat deze drie foto’s zowel in compositie als in het verhaal achter de foto de meest originele inzendingen zijn.

Bij deze feliciteren wij onze prijswinnaars alvast. Graag reiken wij hen zaterdag18 mei a.s. om 16.30 uur hun prijzen uit (bij Studio Van der Plas/Langstraat33.nl). Nieuwsgierig naar wie de eerste prijs heeft gewonnen? U bent van harte welkom om bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn.

Voor degenen die nu niet in de prijzen zijn gevallen, niet getreurd: over een paar maanden is er weer een nieuwe fotowedstrijd: “Wassenaarders vieren vakantie”.

Tags

FotowedstrijdOranjeWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top