Skip to content

ALV en gedeputeerde I. De Bondt over Rijnlandroute op 28 mei 2013

14 mei 201336 second read

Wassenaar – De vereniging Vrienden van Wassenaar nodigt haar leden uit voor de Algemene Leden Vergadering op dinsdag 28 mei 2013 vanaf 19.30 uur in Bar ‘t Ruime Sop aan de van Zuijlen van Nijeveltstraat 100 in Wassenaar. De agenda is beschikbaar vanaf 21 mei via www.vriendenvanwassenaar.nl

Aansluitend aan de ALV zal om 20.30 uur de gedeputeerde mw. I. De Bondt spreken over m.n. de actuele ontwikkelingen rond de Rijnlandroute. Voor dit gedeelte van de avond zijn ook niet-leden van harte uitgenodigd om te luisteren en te discussiëren in Bar ‘t Ruime Sop ( dus niet in de Warenar zoals per ongeluk in de uitnodiging aangekondigd).

Voor nadere informatie over dit bericht kunt u zich wenden tot Soesila Verhagen, Secretaris +31(0)61377 4069 E-mail: soeversing@gmail.com

Tags

RijnlandRouteVrienden van WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top