Skip to content

Ingezonden: Aan de voorzitter van de lokale VVD, de heer Jan Gieskes

14 mei 20132 minute read

Wassenaar – Jan Gieskes laat via de site – Wassenaarders.nl – horen dat er ‘grote onjuistheden’ in mijn ingezonden brief van vorige week zouden staan. Hij vindt het noodzakelijk om “een en ander recht te zetten”.

Ik heb zijn tekst vervolgens gelezen, nogmaals scherp gelezen, opnieuw gelezen, achter mijn oor gekrabt, mijn bril recht gezet en nogmaals gelezen. Geen recht gezette informatie gevonden. De enige boodschap die Jan Gieskes mij doet toekomen: “wordt lid van de VVD dan mag je meedoen in de procedure die gevolgd wordt voor het opstellen van de gros- en kandidatenlijst”.

Er zijn misschien mensen voor wie dit een eervolle uitnodiging zou zijn. Ik hoor daar niet bij. De VVD-voorzitter moet begrijpen dat ik er niet over peins mijn stem en beste krachten te geven aan een partij die veel schade heeft veroorzaakt in het politieke veld en dus in onze gemeente. Één voorbeeld: € 2 mln structureel tekort op de begroting, dat is € 200,- per huishouden; verantwoordelijkheid VVD.
In discussie gaan via social media?

Ik wacht liever op de verkiezingsuitslag dan wordt duidelijk wat de Wassenaarse burgers willen. Dat is wat telt in een democratie.

Wiel Peters
Een burger met Passie voor Wassenaar

Wassenaarders aan het Woord

Er staat ons dit jaar vast nog heel wat te wachten in de politieke arena van Wassenaar. Vraag is wat onze mening als Wassenaarse burgers hierover is. En ook wat wij van andere politieke en maatschappelijke zaken in ons dorp vinden. Daarom starten we dit jaar met deze nieuwe rubiek “Wassenaarders aan het woord”. U kunt hieronder direct reageren. Ook kunt u ingezonden brieven (max. 250 woorden) sturen naar de redactie (Johan de Wittstraat 80, 2242 LC Wassenaar) of mailen naar info@wassenaarders.nl.

 

 

Tags

Jan GieskesVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top