Skip to content

Tijdelijk verbod voor honden

14 mei 201335 second read

Wassenaar – Het gebied rondom raadhuis De Paauw is een aangewezen hondenuitlaatgebied. Tijdens de evenementen “Eten bij de burgemeester” en “Hurricane Outdoor en disco meets dance” is het niet gewenst dat honden zich op het  evenemententerrein bevinden.

Het evenemententerrein bestaat uit het grasveld en de weg voor Raadhuis De Paauw. Het college van burgemeester  en wethouders heeft op 7 mei 2013 besloten, dat het niet is toegestaan om met honden te verblijven op het grasveld en de weg voor het raadhuis van 20 tot en met 28 mei en van 6 tot en met 10 juni 2013. Het verbod geldt niet voor geleidehonden.

Bij het terrein zullen borden worden geplaatst. Om honden uit te laten kan achter Raadhuis De Paauw om worden gelopen.

Tags

HondenPaauwWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top