Skip to content

BSO Binnen ste Buiten eropuit in de meivakantie

15 mei 20132 minute read

Wassenaar – De BSO kinderen van Binnen ste Buiten Wassenaar hebben in de meivakantie heel wat leuke uitjes gedaan.

Zo gingen wij naar Zorgboerderij Oliehoek. Wat mochten de kinderen daar veel doen! Eerst even rondrijden op de speelgoed tractoren en skelters en schommelen. Daarna liet Sandra van de zorgboerderij ons alle dieren zien. Er waren allemaal jonge lammetjes geboren; geitjes en schaapjes. Wat zo leuk was, was dat de kinderen zelf mochten helpen met het voeren van de kalfjes en de geiten. En wat was het spannend om een kijkje te nemen bij de stier in de stal. Verder waren er ook nog kippen, konijnen en cavia’s.

Ook zijn wij wandelend naar de houten speeltuin in Marlot geweest. Het was zo’n mooi weer! Na even in de speeltuin gespeeld te hebben stond er ook nog een bezoekje aan Imkersvereniging Den Haag gepland. De kinderen kregen daar uitleg over de bijen, bijenkasten en alles wat met bijen te maken had. De kinderen vonden het erg interessant en stelden veel vragen. Aan het eind mochten de kinderen ook nog zelf een kaars rollen van bijenwas. Het waren erg mooie kaarsen geworden, waar de papa’s en mama’s ook heel trots op waren.
Natuurlijk hebben we in de vakantie nog veel meer gezellige activiteiten gedaan zoals een bingo, lentequiz, een lentehanger knutselen, oranje cupcakes en pitapizza’s bakken en nog veel meer!

Binnen ste Buiten Wassenaar is een kleinschalig en huiselijke kinderopvang in de wijk Kerkehout.
Wilt u meer te weten komen over Kinderopvang Binnen ste Buiten, bekijk dan onze website: www.kdvbinnenstebuiten.nl of neemt u contact op met locatiemanager Elise Hart 070-3596778

Tags

Binnen ste BuitenBSOWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top